فوت و فن های پخت شله زرد در خانه

به گزارش یزد بلاگ، شله زرد یکی از دسر های جذابی است که می توانیم در ماه رمضان درست کنیم؛ که مقوی، مغذی و خوشمزه است.

فوت و فن های پخت شله زرد در خانه

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، شله زرد یکی از دسر های جذابی است که می توانیم در ماه رمضان درست کنیم؛ که مقوی، مغذی و خوشمزه است.

مواد لازم برای تهیه شله زرد:

برنج: 2 لیوان

شکر: 3 لیوان

گلاب: 1/2 لیوان

کره: 25 گرم

زعفران سائیده: 1 قاشق چایخوری

خلال بادام: 1/2 لیوان

دارچین: به مقدار دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت شله زرد:

1. برنج را از شب قبل چند بار بشویید و بگذارید با 3 پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب تا صبح خیس بخورد.

2. در ابتدای کار، 8 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه نموده و هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد. بسته به نوع برنج ممکن است این مرحله نیم ساعت تا 1 ساعت طول بکشد.

3. شکر را پس از اینکه برنج پخته و به اصطلاح شکفته شد اضافه کنید. پس از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید، چون شله زرد معمولاً زود ته می گیرد، اگر آب آن کشیده شده و سفت شده است می توانید کمی آب جوش اضافه کنید.

4. زعفران سائیده را با دو سه قاشق آب جوش دم کنید و آن را به بقیه مواد اضافه کنید.

5. پس از اینکه شکر حل شد خلال بادام را به شله زرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ گردد.

6. در خاتمه کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب گردد. شعله را کاملاً کم کنید و 20 دقیقه در قابلمه را بگذارید. برای برطرف شلی شله زرد می توانید این زمان را کمی بیشتر کنید.

7. شله زرد آماده شده را در کاسه بریزید. پس از 10 دقیقه سطح آن را به دلخواه تزیین کنید و بگذارید سرد گردد.

فوت و فن ها:

- برای این که شله زرد آب نیندازد بهتر است روی حرارت ملایم اجاق یا شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید یک ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر گردد.

- می توانید خلال بادام را از یک ساعت قبل در گلاب خیس کنید تا خوش عطر گردد.

- نباید فراموش کنید بعد از اضافه کردن شکر مرتب شله را هم بزنید تا ته نگیرد.

- علاوه بر گلاب می توانید از هل هم برای عطر بیشتر بهره ببرید. می توانید دانه های هل را بکوبید. پودر هل را در دستمالی بپیچید و یک ساعت در استکان حاوی آب جوش در بسته قرار دهید. سپس پارچه را فشار دهید. بگذارید اگر چیزی از هل وارد مایع شده ته نشین گردد. سپس مایع خوش عطر را همراه گلاب اضافه کنید.

- برای برطرف سفت شدن شله زرد می توانید کمی آب جوش اضافه کنید و بگذارید چند قل دیگر بخورد.

- برطرف شیرینی زیاد شله زرد کار ساده ای نیست. می توانید با اضافه کردن آب جوش کمی از شیرینی آن کم کنید؛ اما بهتر است از ابتدا با دقت شکر بریزید تا دچار این مشکل نشوید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 3906

به "فوت و فن های پخت شله زرد در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های پخت شله زرد در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید