آشپزی

طرز تهیه دلمه هویج

دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود. کلمه دلمه یک واژه ترکی به معنای پرشده است.

6 آذر 1399

طرز تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر و راز و رمز جا افتادن آن

آش رشته به عنوان یک غذای اصلی یا یک پیش غذای کامل و خوشمزه در سفره ایرانی ها صندلی ویژه ای دارد. این پیش غذای خوشمزه و سریع را به راحتی می توان در منزل طبخ کرد. اما در صورتی که مراسم یا مهمانی دارید با تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر با ما همراه باشید تا با...

1 آبان 1399

بستنی عسل و لیمو ترش را حتما امتحان کنید

بستنی عسل و لیمو ترش یکی از طعم های بی نظیر بستنی است که توصیه می کنیم حتما امتحان کنید. شاید در نظر اول فکر کنید که تهیه بستنی در خانه کار سختی باشد، اما با این روش به شما اطمینان می دهیم که به راحتی و با مواد موجود می توانید بهترین بستنی خانگی را تهیه کنید.

28 شهریور 1399

بهترین رستوران های حلال در پکن؛ چین

آشپزی پکن تاثیرهای زیادی از آشپزی شاندونگ، غذاهای دربار سلطنتی و غذاهای حلال و اسلامی گرفته است. در سفر به پکن و چین می توانید تجربه ای بسیار خوشمزه و لذیذ از شکم گردی داشته باشید و بهترین غذاهای چینی را امتحان کنید. در این مطلب بهترین رستوران های حلال...

28 اردیبهشت 1399